Leveransvillkor

Frakt

Normalt hanteras och skickas din order inom 24 timmar (Mån-Fre) Din order skickas med Posten, Shenker eller DHL.

Din order skickas till den adressen som uppgivits i samband med köpet. Adresser kan inte ändras på köp som är gjorde mot faktura eller delbetalning.
Du som kund ansvarar för att adressen & telefonnummer är komplett och rätt. Utskick som gjorts till adresser som är felaktiga eller ofullständiga ersättes ej.
För outhämtade paket/försändelser tillkommer en avgift på 100kr

En del av mobilfodral.nu sortiment är beställningsvaror det vill säga att dessa inte lagerhålls utan beställs av vår leverantör vi efterfrågan. Hantering och frakt för dessa varor kan överstiga vår normala leveranstid.

Förseningar kan förekomma vid extrem belastning hos oss eller våra leverantörer/fraktbolag te.x vid högtider. Någon kompensation för förseningar utges ej.

Brevaviseringar skickas som regel till ditt mobiltelefonnummer som SMS. Ange därför alltid mobiltelefonnummer!

Garanti och reklamation

Vi strävar efter att du som kund skall känna dig trygg när du handlar hos oss. Garantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantitiden. Garantin gäller inte fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten. Vi ger dig 1 års garanti på de flesta produkter i vårt sortiment. Förbrukningsvaror samt tillbehör som t ex batterier, fodral samt laddare ges 6mån garanti. Innan en garantireparation eller ett garantiutbyte kan godkännas behöver vi eller någon av våra samarbetspartners undersöka produkten. I det fall produkten inte är behäftad med ett garantifel, utan ett så kallat handhavandefel (inkluderar felaktigt inställd produkt, skada som beror på oaktsamhet mm), har vi eller serviceverkstaden rätt att debitera dig för undersökningskostnaden. Fraktkostnader och hanteringsavgifter (minst 99kr+porto) tillkommer.

www.mobilfodral.nu ägs av Malmö TeknikKompani AB (559159-5938)